Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3 - dziwna sytuacja

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio na ts'ie wbiło mi na kanał 2 gości (dziwni trochę). Coś tam gadali i w pewnym momencie zlagowało mi ts'a. Zrestartowałem go, po czym jeden z nich zapytał się mnie czy chcę crasha. Oczywiście powiedziałem że nie. Po czym znòw zlagowało mi ts'a ten gościu powiedział "masz bo się źle odzywasz" (zapytałem czy gimbaza nie powinna już spać, była 2 w nocy). Zdziwiłem się, ale zamiast panikować "jak oni to zrobili?!" zacząłem to nagrywać. Sprawa oczywiście trafi do administracji, ale moje pytanie brzmi:

Jak oni to zrobili?!

Załapałem ok. 4 crashe ts'a (mam dobrego kompa i neta, ts był włączony pòł dnia i wszystko było ok, oni wbili i crash) oraz wyskoczyło mi jakieś dziwne okienko (chyba z instalacją czegoś), co od razu wyłączyłem. Poleciało ponad 20 skanòw z 4 ròżnych antywirkòw - avast wykrył 1 trojana.

Jeśli osoby o ktòrych mowa to czytają to pozdro dla was - jesteście zdrowo jebnięci.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Poczytaj na temat crasha, a jak chcesz mogę Ci pomóc na pw bądź napisać tutaj jak pozbyć się problemu z crashowaniem.

Oni nie będą mieli satysfakcji, a Ty będziesz mógł się śmiać, że im nie wyszło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...